Polo bedrukken op www.polo-bedrukken.net aan te raden?

Het bedrukken van T-shirts en polo’s is altijd al een goede markt geweest. Er zijn tal van gelegenheden te bedenken waarop het leuk is om deze kledingstukken te bedrukken. Overigens hoeft het niet alleen bij shirts of polo’s te blijven: ook vesten, broeken of overhemden kunnen natuurlijk bedrukt worden. Zolang het maar op textiel gaat. Evenementen waarop T-shirts bedrukt kunnen worden zijn groepsvakanties of andere feestjes. Daarnaast moet kleding natuurlijk ook bedrukt worden als er bijvoorbeeld sponsering op een sporttenue moet komen. In dit verhaal kijken we naar www.polo-bedrukken.net. Ik vraag me namelijk sterk af of dit een geschikte website is voor mijn drukwerk. 

Mijn situatie

Ik zal u mijn situatie even voorleggen. Ik ben namelijk sinds een maand de sponsor van het jeugdteam van mijn zoontje. Met mijn bouwbedrijf sponsoren we de jongens. Ik betaal alle shirts, broekjes, kousen en trainingspakken. De shirts en trainingspakken moeten echter voorzien worden van mijn bedrijfslogo en –naam. Daar gaan, bij nader inzien, nogal wat kosten inzitten. Ik kan natuurlijk niet meer terug en ga het team hoe dan ook sponsoren. De vraag is even bij welk bedrijf ik dit het beste kan doen.

De webshop www.polo-bedrukken.net

polo-bedrukken.netBij mijn zoektocht naar de juiste partij voor het drukken van de sportkleding van mijn zoontje en zijn teamgenoten kwam ik al snel uit bij het bedrijf achter www.polo-bedrukken.net. In eerste instantie dacht ik dat dit bedrijf niet geschikt was, omdat ze vooral adverteren met het bedrukken van polo’s. Maar volgens mij doet www.polo-bedrukken.net veel meer. En het mooie is: ook de kleding wordt door dit bedrijf verkocht. In een klap kan je dus klaar zijn.

Groot voordeel

Dat is voor mij een groot voordeel, want ook de sportkleding voor mijn zoontje en zijn ploeggenoten moet nog aangeschaft worden door mij. Als ik bij een partij de kleding kan kopen en direct kan laten bedrukken, neemt me dat wel wat werk uit handen. Bij www.polo-bedrukken.net kan dat, maar het is nog maar de vraag of zij de juiste kleding voor mij hebben. Toch wil ik weten of er toevallig mensen zijn die ervaringen hebben met dit bedrijf. Is het een betrouwbare partij? Zouden jullie willen reageren op mijn blog met jullie ervaringen?