Kleren.com: van G Star tot PME Legend

De webshop van kleren.com is al een tijdje een populair adres onder liefhebbers van mode. Op kleren.com kunnen mensen terecht voor allerlei merken. Van Nederlands grootste kledingmerk G Star tot een Amerikaans merk als PME Legend. En van het iets kleinere Cars tot een nieuwkomer als Sa Wa Di. Laugsdesign.nl kijkt naar de werking van kleren.com en ziet dat de webwinkel op bijna alle vlakken voldoet aan de eisen van de bezoekers.

Een speciaal panel

Om eens kritisch te kijken naar de webshop kleren.com, hebben we een speciaal panel ingericht. In totaal tien studenten kijken naar de gebruiksvriendelijkheid van de website en proberen gericht naar kleding te zoeken. Een ander deel van deze studenten kijkt naar het totale aanbod van kleding, terwijl twee mensen onderzoeken of de navigatie van kleren.com gebruiksvriendelijk is. Je kunt dus wel spreken van een speciaal panel. Zoals je weet, laten wij van Laugsdesign.nl niets aan het toeval over.

Het assortiment van de website

Als we kijken naar het totale aanbod van kleding op kleren.com, zien we dat er voor ieder wat wils is. Zo zijn er de grotere en duurdere merken voor de mensen die wat meer te besteden hebben. Maar ook voor de kleinere koper is er genoeg aan te schaffen. Kijk maar eens bij de blouses voor vrouwen of de jeans voor mannen. Zelfs de jeans (voor mannen) van het grote merk G Star zijn op kleren.com redelijk betaalbaar. Daarbij moet wel gezegd worden dat een spijkerbroek van G Star nog altijd een stuk duurder is dan een spijkerbroek van bijvoorbeeld Cars.

De navigatie

Dan naar een ander belangrijk punt: de navigatie op kleren.com. Het is namelijk belangrijk om te weten hoe snel en waar je specifieke kleding kunt aanschaffen. Over de navigatie kunnen we kort zijn: deze is goed geoptimaliseerd. De menu’s zijn helder, waardoor je snel bij de juiste producten uitkomt. Daarnaast zijn de producten, wanneer je op een menu geklikt heb, ook weer logisch en duidelijk gerangschikt.

Eindoordeel

Het eindoordeel: met de webshop van kleren.com is niets mis. Voor iedereen is er wat te verkrijgen en in het aanbod ontbreekt geen bepaalde prijsklasse.