Hardcore toppers

Stijl maakt het verschil

Iedereen kijkt anders naar kleding. Voor sommige mensen is kleding gewoon een middel om het lichaam te bedekken en warm te houden. Voor vele anderen is kleding veel meer dan dat. Vaak worden kleren gezien als een vorm van zelfexpressie, als een middel om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die zich zo veel mogelijk houden aan de nieuwste trends, mensen die altijd in hun sportkleding over straat gaan of mensen die er altijd zo zakelijk mogelijk uitzien. Alles wat men hiermee wil, is het opbouwen van een image dat mensen van hen hebben. En zo ook gabbers. Veel mensen die een bepaalde muzieksmaak hebben, willen aan de buitenwereld laten zien dat ze naar deze muziek luisteren. Dit kan ook als je erg van de hardcore bent.

Voor de hardcorefans onder ons

Op 100procenthardcore.nl vind je hardcore kleding en accessoires die je look net even dat scherpe randje geven. Natuurlijk kan je ook meteen voluit hardcore gaan en het klassieke hardcore trainingspak bestellen dat je al zo lang wilt. Er zijn veel variaties van hardcore kleding, en je kunt er dan ook eindeloos mee combineren. Dat is het leuke van hardcore merchandise. Veel mensen denken namelijk dat gabbers elke dag met hetzelfde zwarte shirt over straat lopen. Het tegendeel is vaak waar.

Shop de look

Welke nieuwe look shop jij vandaag bij elkaar? Een hoodie met een jogging, of een polo met een geprinte korte broek? Maten lopen enorm uiteen, van XXS tot XXXL. Ook is alle hardcore kleding kwalitatief gezien zeer goed. Je hoeft dus niet binnen een jaar weer je complete garderobe te vervangen. En zeker bij hardcore kleding is het belangrijk dat de kleding goed is, aangezien hier vaak allerlei ritsen, prints en touwtjes aan zitten die beschadigd kunnen raken of stuk kunnen gaan.